Service en onderhoud koffiemachine

Welk onderhoudspakket kan gebruiktekoffiemachine.nl jou aanmeten?

Fijn een gereviseerde koffiemachine, maar hoe kun je deze ‘nieuwe machine’ het beste onderhouden?
Gebruiktekoffiemachine.nl biedt diverse onderhoudspakketten die perfect aansluiten bij jouw gereviseerde koffieautomaat.
Onze eigen servicemonteurs rijden door het hele land. Zo ben je altijd verzekerd van de beste service en tijdig onderhoud aan je koffiemachine.
Door onze grote voorraad aan onderdelen kunnen we snel reageren waardoor de overlast door een storing tot een minimum wordt beperkt.

Service en onderhoud koffiemachine

3 Maanden voor iedereen

Bij het aanschaffen van een koffieautomaat krijg je standaard 3 maanden garantie.
Daarna is het vereist om een onderhoudscontract af te sluiten. Hieronder staan drie verschillende onderhoudspakketten.

Service en onderhoud koffieautomaat

Preventief onderhoudscontract

Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd.
Arbeidsloon wordt separaat berekend indien er storingen verholpen moeten worden.
Je ontvangt een korting over de eventueel te vervangen onderdelen. Met uitzondering van het waterfilter. Deze dient voor een juiste werking van de koffieautomaat ieder jaar of 50.000 consumpties vervangen te worden. Bij niet regelmatig schoonmaken van het zetsysteem kan er overmatig slijtage optreden. Vervanging valt dan buiten het servicecontract.
Het bedrag dat je betaalt voor een jaarcontract preventief onderhoud verschilt per koffieapparaat. Wil je weten wat dat voor jouw koffiemachine betekent? Neem dan contact met ons.

Service en onderhoud koffieapparaat

All-in onderhoudspakket

Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd. Daarnaast worden technische storingen verholpen zonder dat daar arbeidsloon en/of voorrijdkosten voor worden berekend.
Onderdelen die eventueel vervangen moeten worden, vergoeden we zolang er geen sprake is van molest. Met uitzondering van het waterfilter. Deze dient voor een juiste werking van de koffieautomaat ieder jaar of 50.000 consumpties vervangen te worden. Bij niet regelmatig schoonmaken van het zetsysteem kan er overmatig slijtage optreden. Vervanging valt dan buiten het servicecontract.
Het bedrag dat je betaalt voor een jaarcontract All-in onderhoud verschilt per koffieapparaat. Wil je weten wat dat voor jouw koffiemachine betekent? Neem dan contact met ons.

Service en onderhoud gebruikte koffiemachine

Service op afroep

Er wordt service verleend op de koffiemachine, zowel preventief onderhoud als het verhelpen van storingen. Waarbij er op basis van nacalculatie gerekend wordt voor arbeidsloon exclusief voorrijdkosten. Ook de gebruikte onderdelen worden geheel doorberekend zonder korting.
De voorrijdkosten zijn gratis.